kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το πρώτο επίσημο Remake της παγκόσμιας επιτυχίας από το Bacardi

Το Conga by Bacardi είναι μια μοναδική μίξη μουσικής, ρούμι και Καραϊβικής, όπου όλα μαζί ενώνονται και σε προκαλούν να νιώσεις τον ρυθμό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πρώτο επίσημο Remake της παγκόσμιας επιτυχίας από το Bacardi

Μέρος της τελευταίας παγκόσμιας καμπάνιας «Conga feat. You», το ρούμι Bacardi προσκάλεσε όλους τους Rum fans από όλο τον κόσμο να βρουν το ρυθμό που κρύβουν μέσα τους μέσα από το τραγούδι, το χορό και την ενέργεια του θρυλικού τραγουδιού «Conga»!

Επαναπροσδιορίζοντας το τραγούδι που έφερε τους Εμίλιο και Γκλόρια Εστεφάν a.k.a Miami Sound Machine στο παγκόσμιο προσκήνιο, το Bacardi κάλεσε τους λάτρεις της μουσικής και του χορού από όλον τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το πιο πολυβραβευμένο ρούμι στον κόσμο για το πρώτο -ever-remake του θρυλικού τραγουδιού “Conga”.

Το Conga by Bacardi είναι μια μοναδική μίξη μουσικής, ρούμι και Καραϊβικής, όπου όλα μαζί ενώνονται και σε προκαλούν να νιώσεις τον ρυθμό. Άλλωστε η μουσική έχει μια ισχυρή δύναμη να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, και καθώς ο κόσμος τείνει προς την μοναξιά και την απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας του περασμένου χρόνου, το Bacardi χρησιμοποιεί τη μουσική ως καταλύτη για να φέρει τους ανθρώπους κοντά.

Αυτό το one-of-a-kind remake του “Conga” είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της βραβευμένης με Grammy και πολλά υποσχόμενη Leslie Grace, του μουσικού Meek Mill και του επίσης βραβευμένου με Grammy μουσικό παραγωγό Boi-1da.

Με την ευχή από το ίδιο το ζεύγος Εστεφάν, αυτή η νέα εκδοχή του “Conga” σίγουρα θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ και να χορέψεις στο ρυθμό της.

Ψάχνεις το τέλειο cocktail για να συνοδεύσεις το νέο beat? Το Bacardi Mojito είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και Cheers:

Σε ένα ψηλό ποτήρι προσθέτουμε 2 κουταλιές ζάχαρη ή 25ml σιρόπι ζάχαρης, 25ml στημένο χυμό από lime, 5 φύλλα δυόσμου και 50ml Bacardi Carta blanca. Ανακατεύουμε καλά για να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά, προσθέτουμε πάγο και ένα splash soda. Γαρνίρουμε με μία κορυφή από δυόσμο και απολαμβάνουμε!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker