kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Kiss 92,9 – Happy Valentine's Day and ... Night!

Δωρεάν τριήμερα ταξίδια με διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία και ρομαντικό δείπνο για τη γιορτή των ερωτευμένων
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Kiss 92,9 – Happy Valentine's Day and ... Night!

Από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου μέχρι και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, o Κiss 92,9 δίνει την ευκαιρία σε 17 συνολικά τυχερούς ακροατές να απολαύσουν δωρεάν τριήμερα ταξίδια με διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία και ρομαντικό δείπνο για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Κερδίστε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς και το έτερον ήμισυ:

  • Δύο τριήμερα για δυο ζευγάρια από τις 12 ως τις 14 Φεβρουαρίου στα Καλάβρυτα στο Armakas Guest House και στο Filoxenia Hotel and Spa με γεύμα και μετακινήσεις με δυο Smart ForFour αντίστοιχα. - Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

  • 5 δωμάτια για 5 ζευγάρια τη νύχτα του Σαββάτου στο Crowne Plaza με αφρώδη οίνο – σοκολατάκια – sauna – χρήση του fitness club. - Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

  • 1 δωμάτιο για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στο St. George Lycabettus με δείπνο και πρωινό. - Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

  • 1 ρομαντικό δείπνο για ένα τυχερό ζευγάρι με 1 μπουκάλι κρασί στο Vouliagmeni Suites. - Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

 

Η κλήρωση για όλους τους τυχερούς θα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Πρωινό στον Kiss, με την Κική Μηλίδου και τον Άκη Αναστασιάδη.

Ενημερωθείτε για τα ονόματα των νικητών κάνοντας κλικ στον κάθε διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

* H νικήτρια ή ο νικητής ενός εκ των δώρων ταυτόχρονα δεν μπορεί να είναι νικητής και σε δεύτερο δώρο της κατηγορίας Happy Valentine.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους του τρέχοντα διαγωνισμού.

Happy Valentine's Day and ... Night - Καλή επιτυχία!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker