kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Κέρδισε 4ήμερο ταξίδι με διαμονή στο Amaronda Resort & Spa

Μένουμε αισιόδοξοι, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι στον 92,9 Kiss και δηλώστε συμμετοχή στο νέο μεγάλο διαγωνισμό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μένουμε αισιόδοξοι, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα!

Ο 92,9 Kiss και το Manessis Travel ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα σας προσφέρουν ένα τετραήμερο ταξίδι στην Ερέτρια με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Amaronda Resort & Spa.
 

H προσφορά περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή
  • Αυτοκίνητο για μετακινήσεις

 


 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο «Πρωινό στον Kiss» και ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Ανθιάννα Τσάμπαλη.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 


 

♦ Μείνετε συντονισμένοι στον 92,9 Kiss και μάθετε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Οι τυχεροί ακροατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο τετραήμερο επιθυμούν εντός Ιουλίου ή Αυγούστου για να απολαύσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Amaronda Resort & Spa.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην εκπομπή «Πρωινό στον Kiss» με τον Στάθη Χριστοφορίδη και την Κική Μηλίδου.


 

Το ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa είναι χτισμένο σ’ ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Εύβοιας, στην Ερέτρια, στις όχθες του κόλπου Μαλακώντα, έναν διαχρονικά αγαπημένο παραθαλάσσιο προορισμό, ιδανικό να σας χαρίσει τις πιο ξεκούραστες διακοπές που μπορείτε να φανταστείτε. 

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa σας υποδέχεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και εγγυάται να σας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

Όλα τα δωμάτιά προσφέρουν πανέμορφη θέα, είτε στους κήπους του ξενοδοχείου είτε και στα γύρω βουνά, είτε στη θάλασσα και στον γραφικό κόλπο Μαλακώντα. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που συνθέτουν μία ευχάριστη διαμονή και διακοσμημένα σε ήπιους τόνους, έτσι ώστε να αποπνέουν μία αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς.

 

 

Δείτε ΕΔΩ τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού.

 

Manessis travel:

Αθήνα 
Γλυφάδα
Κηφισιά
Αγία Παρασκευή
Πειραιάς
 
Κεντρικά γραφεία:
Φιλελλήνων 4
105 57, Αθήνα
Τηλ: 210 3290100.
 
 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker