kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Διεκδικήστε σετ περιποίησης της Frezyderm

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Διεκδικήστε στον Kiss 92,9 καθημερινά στη ζώνη 07:00 – 10:00 και το ''Πρωινό στον Kiss'', 10 set περιποίησης της Frezyderm, που το καθένα περιέχει μια Moisturizing Plus Cream και ένα Mild Wash Liquid. Συντονιστείτε στο καλύτερο πρωινό της πόλης μέχρι και την Παρασκευή 25/9 και λάβετε μέρος στον καθημερινό διαγωνισμό. Οι τυχεροί ακροατές μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Kiss 92,9 καθημερινάαπό Δευτέρα ως Παρασκευή κατά τις ώρες 11:00 – 17:00.

Moisturizing Plus Cream

Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωσηστα 3 επίπεδα της επιδερμίδαςΜια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας, πουπροστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Mild Wash Liquid

Απαλό υγρό καθαρισμού για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία. 

 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker