Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα
Now playingGINZA J BALVIN
On airΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 19:00 - 22:00
Listen live on kiss

Marketing

Προφίλ :

Ο 92.9 KISS είναι ένας Μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει για τα δρώμενα της πόλης. 

Το κοινό του 92.9 KISS  αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 55% γυναίκες και 45% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 25 μέχρι 54 ετών.

Οι ακροατές του 92.9 KISS έχουν σε ποσοστό 70 % ανώτατη & ανώτερη μόρφωση, ενώ το 60% περίπου αυτών, ανήκει στις τρείς ανώτερες κοινωνικο-οικονομικές τάξεις.

Από το 1993 ο 92.9 KISS βρίσκεται σταθερά στο TOP 10 των ροαδιοφωνικών σταθμών της Αττικής, στη  γενική ακροαματικότητα των ηλικιών 13 - 70 & στο TOP 5 των ηλικιών 25 - 54. Παράλληλα στο μεγαλύτερο διάστημα των 25 ετών της λειτουργίας του, κατέχει κατά καιρούς την πρώτη θέση αναμέσα στους μουσικούς σταθμούς Διεθνούς ρεπερτορίου.

Διαφήμιση:

Ο 92.9 KISS διαθέτει ένα πλήθος προωθητικών λύσεων που εξασφαλίζουν στους πελάτες / συνεργάτες μας τη μέγιστη δυνατή προβολή και αποτελεσματικότητα, τόσο για το χτίσιμο ή ενδυνάμωση brand name, όσο και για την προβολή στοχοποιημένων ενεργειών για την αύξηση των πωλήσεων.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα διαφημιστικό περιβάλλον με σύντομα διαφημιστικά "breaks" χωρίς «καταιγισμό» σπότς, με στόχο τη μείωση τουclutter και του tune-out των ακροατών και τη μεγιστοποίηση του Reach &Frequency, μέσω κυκλικού προγραμματισμού των σποτς.
(Optimal Effectiveness Scheduling). 

Για 25 συνεχόμενα χρόνια, ο Σταθμός μας αποτελεί σταθερή δοκιμασμένη επιλογή – λύση των μεγαλύτερων Ελληνικών & Πολυεθνικών Βrand Names, όπως (ενδεικτικά):

cosmote          AB

      

                      

                      

 TGI Fridays    Renault Lidl

            

  ETE  EKO

               

         IKEAΟΠΑΠ

 

Για αναλυτική παρουσίαση προτεινομένων λύσεων για την περίπτωση που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Διαφήμισης, κα Κική Μαλέρδου στο 210-8050000 (επιλογή 2 τηλεφωνικού κέντρου) ή στο sales@kissfm.gr  

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker