Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα
On airKISS MUSIC 00:00 - 07:00
Listen live on kiss

92,9 Kiss - Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα!

 

Ιστορία : 

Τέλη του 1988, μια παρέα "ατίθασων" νέων που για χρόνια εξέπεμπε "πειρατικά" από τα ερτζιανά, κάνει την πρώτη προσπάθεια για τη σύσταση και λειτουργία ενός μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού στα πλαίσια της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας με μόνο κίνητρο το πάθος για το ραδιόφωνο, την αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη για επικοινωνία

Για πέντε περίπου χρόνια με τη δημιουργικότητα και το ζήλο του ερασιτέχνη, η παρέα του Nobel FM εκπέμπει μουσική με αμεσότητα πρωτοπορώντας στους τομείς της τεχνολογίας και της ποιότητας του προγράμματος και βρίσκει ανταπόκριση από μεγάλη μερίδα του κοινού της Αθήνας. 

Παραλλήλα η συχνότητα των 90.9 αποτέλεσε το φυτώριο για μετέπειτα καταξιωμένους στο χώρο μουσικούς παραγωγούς.

Η ανάγκη για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο, με ραδιοφωνική κάλυψη όλου του λεκανοπεδίου, οδήγησε σε επενδύσεις και σε αύξηση της συμμετοχικής του βάσης, με πολύ γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς να πλαισιώνουν το αρχικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. 

Ετσι γεννήθηκε ο Kiss FM  (90.9 αρχικα και τωρα 92.9). 

Η πρώτη εκπομπή ήταν "on air" την 1η Μαΐου 1993

H τεχνολογική πρωτοπορία συνεχίζεται. Ο Kiss Fm είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός  που εξέπεμψε με RDS ( Radio Data System ) στην Ελλαδα! 

Ήταν η αρχή μιας πολύ επιτυχημένης πορείας που διαρκεί 22 χρόνια τώρα, με τον 92.9 Kiss να αποτελεί ίσως τον μοναδικό σταθμό που αντιγράφηκε / αντιγράφεται όσο κανένας άλλος, σε όλους τους τομείς. 

Για χρόνια ο 92,9 Kiss αποτελεί την πρώτη επιλογή στις ηλικιακές ομάδες στις οποίες απευθύνεται. 

Το 2001 με την ανακατανομή των συχνοτήτων, ο Kiss "μετακόμισε" στους 92,9.

Ο 92,9 Kiss στα τέλη του 2004, αλλάζει προφίλ και απευθύνεται πλέον και σε μεγαλύτερες ηλικίες, ακολουθώντας την ενηλικίωση των πρωτών ακροατών του! 

Κίνηση που έγινε άμεσα αποδεκτή και συνεχίζει να βρίσκει ανταπόκριση σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού της Αττικής. Οι μέρες ραδιοφώνου κυλούν με σεβασμό στον ακροατή και τις ανάγκες του, με συνέπεια, με αδιάκοπη διάθεση για επικοινωνία και με προσπάθεια να διατηρηθεί η πραγματική μαγεία του ραδιοφώνου.                                                                                              

Ο 92.9 Kiss συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: πάθος για το ραδιοφώνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Η ιδιοκτησία του 92,9 Kiss ανήκει στον Παναγιώτη Κωστάκη ο οποίος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού.

Παράλληλα είναι Πρόεδρος της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α (Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής) για δεύτερη συνεχή θητεία.

 

Όραμα :

'Oραμα μας αποτελεί η Mουσική ψυχαγωγία των ακροατών μας και η παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να διαθέτει την ποιοτικότερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Αττικής.

 

Καλώς ήλθατε στον 92,9 Kiss

92,9 Kiss - Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα!

  

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker