kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Olivia Rodrigo: Πώς το «GUTS» τέσταρε την αυτοπεποίθησή της

Τι εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε νέα της συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

o.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety, η Olivia Rodrigo, ένα από τα μεγαλύτερα νεαρά αστέρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, μίλησε για το πώς η δημιουργία του δεύτερου δίσκου της, «GUTS», τέσταρε την αυτοπεποίθησή της.

«Η εμπειρία δοκίμασε την αυτοπεποίθηση και την υπομονή μου. Μου έμαθε ορισμένα πολύ σημαντικά μαθήματα για τη στιχουργία, όσον αφορά στο να επικεντρώνεσαι στην τέχνη σου και όχι απλά να περιμένεις να σου έρθει η έμπνευση. Μου έμαθε το πιο εποικοδομητικό mindset που βοηθά στη δημιουργία της γραφής: ποτέ δε μπορείς να κάτσεις στο πιάνο και να προσπαθήσεις να γράψεις κάτι που θα αρέσει σε όλους. Αυτό πάντα καταλήγει σε ένα πολύ κακό τραγούδι. Έμαθα πως (πρέπει να) γράφω τραγούδια που αρέσουν σε εμένα να τα ακούω», δήλωσε η Olivia.

Η αγαπημένη star μάλιστα, φέτος μεταξύ άλλων είναι υποψήφια για 6 μουσικά βραβεία Grammy, ενώ συνολικά στην καριέρα της μέχρι στιγμής, έχει «σκοράρει» 13 υποψηφιότητες.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι πρόσφατα η Olivia παρουσίασε και το τραγούδι της για το prequel του Hunger Games, την ταινία «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes», με κοινό και κριτικούς να αγαπούν αμέσως το «Can’t Catch Me Now».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker