kiss-logo
Now playingFAME MODELS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Μαθαίνει για το αμερικανικό ποδόσφαιρο σαν να προετοιμάζεται για coach

Όσα δήλωσε ο Patrick Mahomes για την αγαπημένη star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Ανάμεσα στις 100 επιδραστικότερες προσωπικότητες του κόσμου βρίσκεται ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Patrick Mahomes, ο οποίος στην αντίστοιχη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΤΙΜΕ αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην Taylor Swift.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Patrick είναι στην ίδια ομάδα με τον σύντροφο της Tay, καθώς και εκείνος και ο Travis Kelce παίζουν για τους Kansas City Chiefs και έτσι, έχει μία διαφορετική... πρόσβαση στη διάσημη star από ό,τι εμείς, αποκαλύπτοντας τον αψεγάδιαστο επαγγελματισμό, την αφοσίωση και τη διαρκή εξέλιξη που τη χαρακτηρίζουν.

"Έχω συναντήσει πολλούς διάσημους ανθρώπους στη ζωή μου. Η Taylor είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο πιο προσγειωμένος άνθρωπος που έχει υπάρξει στη σκηνή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ποτέ δε σταματά να δουλεύει. Ακόμα και όταν έχει χρόνο ξεκούρασης, πάντα δουλεύει πάνω σε κάτι. Κάνει γυρίσματα για ένα μουσικό βίντεο ή τραγουδά ή γράφει ένα τραγούδι. Μπορείς να το δεις στον τρόπο που μιλά. Ακόμα και όταν μιλά για το ποδόσφαιρο, όταν μαθαίνει για αυτό, μπορείς να δεις το business μυαλό της να συνδέει όλα τα κομμάτια. Είναι σχεδόν σαν να προσπαθεί να γίνει coach. Κάνει όλες τις σωστές ερωτήσεις", δήλωσε στο περιοδικό TIME o Patrick και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, αυτή η περιγραφή είναι πολύ on brand με βάση τα όσα γνωρίζουμε για την Taylor.

Είναι βασικοί λόγοι που έχουν φέρει τόσο τεράστια επιτυχία στην Αμερικανίδα star, η οποία αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, "The Tortured Poets Department" που αναμένεται στα ηχεία μας την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Φωτογραφία: Billboard

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker