kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Shakira: Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για το 2024

Με αφορμή την κυκλοφορία του "Las Mujeres Ya No Lloran"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από The Today Show
By
KISS 929

Έτοιμη για παγκόσμια περιοδεία είναι η Shakira, η οποία ύστερα από μία εκρηκτική συμμετοχή στο πρώτο σαββατοκύριακο του Coachella, ανακοίνωσε το επόμενο βήμα με world tour.

Η Κολομβιανή star εμφανίστηκε on stage στο αγαπημένο φεστιβάλ, φέρνοντας στη σκηνή το "La Fuerte" μαζί με τον Bizarrap, ο οποίος παρουσίασε ένα set με όλες τις επιτυχίες του!

Οι δυο τους έδωσαν στον κόσμο την τελευταία και πιο πρόσφατη συνεργασία τους από τον καινούργιο δίσκο της Shakira, "Las Mujeres Ya No Lloran", ενώ η διάσημη star ευχαρίστησε τον Bizarrap για την ευκαιρία να βρεθεί στο κεντρικό stage του Coachella και να μοιραστεί αυτή τη στιγμή μαζί του.

Φορώντας ένα ombre cutout φόρεμα, η Shakira πριν αποχωρήσει, ανακοίνωσε και τα ευχάριστα: " Πρέπει κάτι να μοιραστώ μαζί σου σήμερα. Biza, βγαίνω σε περιοδεία, επιτέλους... Ξεκινώ από εδώ, τον Νοέμβριο αυτής της χρονιάς, σε αυτή την πόλη, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο", δήλωσε από σκηνής η Shakira, ενώ η ανακοίνωση φαινόταν και στις γιγάντιες οθόνες του Coachella.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, Shakira και Bizarapp γιόρτασαν τα νέα με την επιτυχία τους "Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53", που με την κυκλοφορία του είχε φτάσει μέχρι το Νο.9 του Billboard Hot 100.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker