kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lana Del Rey & Camila Cabello μαζί στη σκηνή του Coachella

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία (;) και το δεύτερο weekend
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Μία συνεργασία που πραγματικά δεν περίμενε κανείς, ήρθε στο δεύτερο σαββατοκύριακο του Coachella, καθώς η Lana Del Rey ως headliner, αυτή τη φορά έφερε στη σκηνή την Camila Cabello.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Lana είχε προσκαλέσει ως guests μεταξύ άλλων, τη Billie Eilish, οριακά γκρεμίζοντας το ίντερνετ με τις ερμηνείες των "Ocean Eyes" και "Video Games", όμως στο δεύτερο γουίκεντ και ενώ πολλοί περίμεναν την Taylor Swift, η Lana έκανε την ανατροπή και μοιράστηκε τη σκηνή με την Camila, η οποία ερμήνευσε το νέο της single, "I Luv It".

Στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του performance, η Lana απολάμβανε το θέαμα από το μπαλκόνι του stage, ενώ αργότερα κατέβηκε στο πλευρό της Camila και οι δυο τους φάνηκαν να έχουν μία ανάλαφρη και λαμπερή ενέργεια ανάμεσά τους, με την Camila να φορά και ένα t-shirt με τη στάμπα "Pepsi Cola", αναφορά και στο "Cola" anthem της Lana!

Μάλιστα, η Lana πρόσφερε και μερικά φωνητικά στο "I Luv It", λέγοντας χαρακτηριστικά πως "αυτό είναι το κορίτσι μου, περνάω τόσο καλά μαζί της, αγαπώ αυτό το τραγούδι μέχρι θανάτου, σε ευχαριστώ πολύ, άγγελέ μου, που ήρθες να τραγουδήσεις μαζί μου".

Σε αυτά τα άκρως συγκινητικά λόγια, η Camila απάντησε πως "είναι τιμή για μένα, είσαι μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, σε ευχαριστώ τόσο πολύ".

Lovely moment! Δες το βίντεο!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker