kiss-logo
Now playingLADY (HEAR ME TONIGHT) MODJO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το ένα αστείο που έδιωξε τον Robbie Williams από το Twitter

Το όριο που έθεσε ο αγαπημένος star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Δεν είναι όλα για όλους σε αυτή τη ζωή και το ίδιο ισχύει για τον Robbie Williams και τα social media, καθώς φαίνεται πως το twitter δεν είναι safe space για εκείνον.

Ο αγαπημένος star παραχώρησε μία συνέντευξη στον Joe Lycett του Guardian και εκεί αναφέρθηκε στο πώς κατά πάσα πιθανότητα, εάν είχε συνεχίσει να έχει τον λογαριασμό του στο twitter, αυτό θα είχε καταστρέψει την καριέρα του.

"Τελευταία φορά που ήμουν στο twitter, έγραψα ένα tweet που έλεγε 'μου αρέσουν οι κλοπές από καταστήματα, μήπως κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση για τέτοιες κλοπές;' και ο άνθρωπος πίσω από τα Gail's, τα αρτοποιεία έγραψε πως 'αυτό είναι απαίσιο, είναι ένας pop star που ζει μέσα στη φούσκα του, πώς τολμά;'. Είδα τις αντιδράσεις και σκέφτηκα πως αυτό ήταν, το twitter δεν ήταν  για μένα, έκαψα τα δάχτυλά μου", δήλωσε στη συνέντευξη ο Robbie.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των Gail's, Luke Johnson, θυμήθηκε και αυτός τη συγκεκριμένη ανάρτηση την οποία χαρακτήρισε ως κακόγουστο αστείο, αναφερόμενος στο tweet του Robbie μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

"Το προσωπικό στις επιχειρήσεις αντιμετωπίζει μία τεράστιια αύξηση εγκλήματος και βίας. Ένας ευρέως πλούσιος πρώην pop star να διακωμωδεί ένα σοβαρό κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα δείχνει πως ο εν λόγω celebrity έχει πραγματικά χαθεί στη showbiz".

Ouch!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker