kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Britney Spears: Το music video του «Overprotected» αμέσως μετά τον χωρισμό

Οι αντίξοες συνθήκες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

brit.jpg

φωτογραφία από Teen Idols 4 You
By
KISS 929

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears αποτελούν σίγουρα μία από τις εμπορικότερες και πιο πολύ-συζητημένες αυτοβιογραφίες της χρονιάς και οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή τη φορά η προσοχή στρέφεται στις συνθήκες υπό τις οποίες η Brit προχώρησε στα γυρίσματα του music video για το massive single «Overprotected», καθώς αυτό έγινε δευτερόλεπτα αφότου ο Justin Timberlake την είχε χωρίσει μέσω μηνύματος στο κινητό.

Σε Impact x Nightline επεισόδιο, ο σκηνοθέτης Chris Applebaum δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη στιγμή της αγαπημένης star.

«Μπήκα στο τρέιλέρ της και η Britney δεν είχε ετοιμαστεί για την επόμενη σκηνή. Δεν ήταν έτοιμη, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της δεν ήταν έτοιμα. Ήταν ακόμα με τις Juicy Couture φόρμες της και μπόρεσα αμέσως να καταλάβω πως κάτι πήγαινε στραβά. Τη ρώτησα εάν όλα ήταν οκ και μου είπε πως ‘όχι, τα πράγματα δεν είναι οκ, γιατί κοίτα’ και τότε μου έδειξε το flip phone της και είδα το μήνυμα που έγραφε ‘τελειώσαμε’, κάτι που είχε σταλεί από τον τότε σύντροφό της, Justin Timberlake».

Άουτς!

Still, she was a professional, δίνοντάς μας το επίσημο βίντεο για ένα από τα πιο iconic anthems της καριέρας της! 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker