kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Robbie Williams: Αποκαλύπτει απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του

Έρχεται το docuseries στο Netflix
Text Size:
  • A
  • A
  • A

robbie.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Trigger warning: Τάσεις αυτοκτονίας

Στις 8 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το νέο ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας, παρουσιάζοντας την ιστορία του αξεπέραστου bad boy της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, Robbie Williams.

Ο Βρετανός star θα βρεθεί στις οθόνες μας, σε μία εξιστόρηση της προσωπικής και επαγγελματικής του εξέλιξης, ενώ μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του πριν μερικά χρόνια, έχοντας υπάρξει από νωρίς μέσα στον απαιτητικό και ενίοτε, τοξικό χώρο της δημοσιότητας.

«Ευτυχώς που η ψυχική υγεία συζητιέται σήμερα με έναν διαφορετικό τρόπο. Διάβασα κάτι που με ‘πυροδότησε’, κάποιος που μιλούσε για ξέπλυμα των ψυχικών ασθενειών μέσα από celebrity πρόσωπα. Και ότι εκείνοι κάνουν αυτά τα θέματα να φαίνονται σέξι. Δεν υπάρχει τίποτα σέξι στο να παίρνεις ένα μαχαίρι και να κόβεις τις φλέβες σου, όπως εγώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι λέμε και πώς το λέμε», δήλωσε ο Robbie.

«Ο λόγος που μοιράζομαι κάτι τέτοιο είναι για να προσδιορίσω πως οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, είτε εμφανίζονται στο MAFS [Married At First Sight] είτε σε ταινία του Scorsese. Οφείλουμε να προσέχουμε για τι κατηγορούμε τους ανθρώπους. Νομίζουν πολλές φορές ότι ο τάδε και ο δείνα μιλάνε για τον αυτισμό τους, επειδή θέλουν προσοχή για παράδειγμα. Αυτό δεν είναι οκ».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker