kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles: Ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 30 για δεύτερη χρονιά

Ακολουθεί στη λίστα η Dua Lipa
Text Size:
  • A
  • A
  • A

harry.jpg

φωτογραφία από Live Nation
By
KISS 929

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Harry Styles είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 30 ετών, με τη Dua Lipa να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Η περιουσία του 29χρονου pop ειδώλου ανέρχεται περίπου στα 330 εκατομμύρια δολάρια, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα από τη λίστα του Heat Magazine, τα έσοδά του αυξήθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες κατά 110 εκατομμύρια δολάρια περίπου, έχοντας μία από τις εμπορικότερες περιοδείες των πρόσφατων χρόνων, τη «Love On Tour».

Μέσα στα δύο χρόνια που διήρκησε η εν λόγω παγκόσμια περιοδεία, έφερε εισπράξεις που άγγιξαν το 1 δις δολάρια, ενώ ο Harry «κέρδισε» κυριολεκτικά και μεταφορικά από το συμβόλαιό του με τον οίκο μόδας Gucci, αλλά και το προσωπικό του brand, Pleasing.

Μη ξεχνάμε επίσης, ότι έκανε την εμφάνισή του με συμβόλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ένα deal που «κλειδώνει» την on screen εμφάνισή του για πέντε συνολικά ταινίες του MCU.

Στη δεύτερη θέση της λίστας, με διαφορά ακολουθεί η Dua Lipa με το δικό της podcast και book club, την εμφάνισή της στην ταινία της «Barbie» και όχι μόνο, ενώ ακόμα μία γυναίκα είναι στο Top 10 και δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια του «Stranger Things», Millie Bobby Brown.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker