kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Το μυστηριώδες μήνυμά της στα social media

Δεν περνά ο χρόνος μέχρι το καινούριo album
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dua.jpg

φωτογραφία από cnn.com
By
KISS 929

Η Dua Lipa εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει μπει σε ένα mode πρόμο για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, κάτι που την έχει οδηγήσει να εξαφανίσει από το προφίλ της στο instagram οποιαδήποτε προηγούμενη ανάρτηση και να τραβά την προσοχή των fans μόνο σε ό,τι αφορά στον καινούριο της δίσκο.

Πριν από μερικές ημέρες, ανέβασε μία αντίστοιχη ανάρτηση με τη λεζάντα «catch me before I go», λίγο πριν την αφαιρέσει από το προφίλ της, ενώ μόλις πριν λίγες ώρες, έδωσε ακόμα ένα βίντεο με μυστηριώδες μήνυμα για το επόμενο LP.

Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διαρκεί το εν λόγω βίντεο, φαίνεται η διάσημη star να κρατά ένα κολιέ με ένα κλειδί, ενώ ακούγονται οι λέξεις «Tell me all the ways you need me» και εμφανίζονται στο τέλος οι αριθμοί 4, 8, 9, 9, 14, 15 και 21.

Μάλιστα, η Dua ανακατευθύνει τους θαυμαστές της στην ιστοσελίδα της, εκεί όπου φαίνεται να καλούνται να κάνουν sign up «στη χαρά, το πάθος, την αγάπη, την ευτυχία, την αισιοδοξία, την ενέργεια και τη διασκέδαση», ενώ καταγράφοντας το κινητό σου, σε υποδέχεται ένα sms στην κοινότητα μηνυμάτων της Dua!

Can’t wait for more!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker