kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Matthew Perry: Οι δημιουργοί των «Friends» θρηνούν την απώλειά του

We’ll forever miss you, Chandler!
Text Size:
  • A
  • A
  • A

mat.jpg

φωτογραφία από Men's Journal
By
KISS 929

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η απώλεια του Matthew Perry που είχε αγαπήσει όλος ο κόσμος μέσα από τον ρόλο του Chandler Bing στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Friends».

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του στο Los Angeles, με τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο ύστερα από αναφορά για καρδιακή ανακοπή.

Οι συνδημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane εξέφρασαν το σοκ και τον θρήνο τους για αυτή την απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους καλύτερους κωμικούς των τελευταίων δεκαετιών και ένας άνθρωπος τόσο ζεστός και φιλικός, που έκανε άπαντες να τον αγαπούν σε δευτερόλεπτα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά στενοχωρημένοι που ο αγαπημένος μας φίλος Matthew έφυγε από τη ζωή. Μοιάζει αδύνατον. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ήμασταν ευλογημένοι να τον έχουμε ως κομμάτι της ζωής μας», ανέφεραν οι Kauffman και Crane, μαζί με τον executive producer Kevin Bright.

«Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο. Είναι κλισέ να λες πως ένας ηθοποιός έκανε δικό του έναν ρόλο, όμως στην περίπτωση του Matthew δε θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο αληθινά λόγια. Από την ημέρα που πρωτοακούσαμε ότι εκείνος θα ενσάρκωνε τον ρόλο του Chandler Bing, δεν υπήρχε κανείς άλλος για εμάς. Θα λατρεύουμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκθαμβωτική ευφυΐα που έφερνε εκείνος σε κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή του. Ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο. Περισσότερο από αυτό, ήταν η πιο γλυκιά, δοτική και ανιδιοτελής καρδιά».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker