kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Προετοιμάζει και volume 2 στην αυτοβιογραφία της;

Τι άφησε να εννοηθεί στα social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν επισήμως τα απομνημονεύματα της Britney Spears και βρούμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων το «The Woman In Me», η διάσημη pop star σε νέες της αναρτήσεις ονλάιν, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει και συνέχεια!

Η Brit μετά το πολύκροτο και μάλλον δραματικό διαζύγιό της από τον Sam Asghari, φαίνεται να περνά χαλαρές και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα και έτσι, στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, ανέβασε στιγμιότυπα με ιππασία, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με ιδιωτικό αεροσκάφος.

«Ιππασία και γράψιμο, μόνο αυτά κάνω στην παρούσα φάση… Το volume 2 έρχεται μετά το 1 #TheWomanInMe», έγραψε η Britney, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρχει και συνέχεια στην προσωπική της ιστορία γραπτώς.

«Πρέπει ειλικρινά να είσαι υπομονετικός με κάποιον που λέει την ιστορία της ζωής του για πρώτη φορά και να μην τον πιέσεις. Εκείνη αναφέρει με λεπτομέρειες την οικογενειακή της ιστορία, από τους παππούδες μέχρι και τους γονείς της, γιατί είναι έτσι όπως είναι», αναφέρουν πηγές.

«Κάθε δραματοποιημένος τίτλος βρίσκεται μέσα στο βιβλίο. Υπάρχουν ορισμένες βόμβες και θα νιώσετε ενσυναίσθηση για την Britney. Είναι εκείνη που λέει την ιστορία της, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο – τα καλά, τα κακά και τα άσχημα».

Φωτογραφία: OK Magazine

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker