kiss-logo
Now playingTHE BEST TINA TURNER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez – Το πρώτο σόλο άλμπουμ μετά από χρόνια

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πρώτο της σόλο στούντιο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει η Jennifer Lopez, ύστερα από αρκετά χρόνια. Η επερχόμενη κυκλοφορία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινίασε πρόσφατα η διάσημη ερμηνεύτρια με τη δισκογραφική εταιρεία BMG.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, η J.Lo έχει ήδη υπογράψει ένα συμβόλαιο με την εταιρεία, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ένατο κατά σειρά άλμπουμ της έχει τίτλο ''This Is Me…Now'' και περιλαμβάνει 13 τραγούδια, ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχει και η Nuyorican Productions της Lopez.

Η ίδια έχει μάλιστα περιγράψει το άλμπουμ ως ''ένα συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι που έκανε τις τελευταίες δύο δεκαετίες''.

Σε παραγωγή των J.Lo, Rogét Chahayed, Angel Lopez και Jeff "Gitty" Gitelman, το ''This Is Me…Now'' ηχογραφήθηκε το 2022 και το 2023 στο στούντιο της Lopez στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται φυσικά για το πρώτο στούντιο άλμπουμ της Lopez ύστερα από εννέα χρόνια, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ ''A.K.A'' που είχε κυκλοφορήσει το 2014 σε παραγωγή του RedOne από την Capitol Records. Το 2022, η Jennifer και ο Maluma είχαν συνεργαστεί για το soundtrack της ταινίας ''Marry Me'' στο πλαίσιο των Universal Studios/Sony Music US Latin.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε με την ίδια και ομάδα της για την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ μετά από σχεδόν μια δεκαετία'' δήλωσε ο Thomas Coesfeld, Διευθύνων Σύμβουλος της BMG, αποκαλώντας μάλιστα τη διάσημη ερμηνεύτρια ''παγκόσμια super star'' και ''φαινόμενο''.

 

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker