kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, το 2016 στην κορυφή του Singles Chart στη Γερμανία βρισκόταν η Imany, με την επιτυχία της ''Don't Be So Shy'' που κυκλοφόρησε σε remix έκδοση από τους Filatov & Karas.

Η Nadia Mladjao γεννήθηκε σε μια παραθαλάσσια πόλη κοντά στη Μασσαλία τον Απρίλιο του 1979 και έγινε ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Imany. Το όνομά της σημαίνει ''πίστη'' στα σουαχίλι.

Οι Filatov & Karas (αληθινά ονόματα Dmitry Filatov & Alex Osokin), είναι συνθέτες, DJ's και παραγωγοί από τη Μόσχα. Αποτελούν ομάδα από το 2012, ενώ γνώρισαν επιτυχία αρχικά το 2015 χάρη στη remix εκδοχή τους για τη σύνθεση "The Good, The Bad and The Crazy" της Imany. Το δεύτερο από τα τραγούδια της Imany που επέλεξαν για μια remix version δεν ήταν άλλο από το "Don't be So Shy". Το σινγκλ έγινε σύντομα πλατινένιο στη Ρωσία και γνώρισε παγκόσμιο ραδιοφωνικό airplay.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 το Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) κατάφερε να ενταχθεί στο Top 50 των παγκόσμιων αναζητήσεων στο Shazam, ενώ έγινε Νο.1 επιτυχία σε χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Γεωργία, η Τουρκία, το Καζακστάν και φυσικά η Ελλάδα.

 

 

 

 

Φωτογραφία: bozar.be

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker