kiss-logo
Now playingGREEDY TATE MCRAE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τριήμερο στα Καλάβρυτα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Διαμονή σε παραδοσιακό ξενώνα και μετάβαση με αυτοκίνητο της EKKA Mercedes
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Απολαύστε ένα δωρεάν τριήμερο στα Καλάβρυτα, μέσα από τις εκπομπές του Kiss 92,9

Μείνετε συντονισμένοι στον Kiss 92,9 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή και δηλώστε συμμετοχή μέσω του σάιτ, στην εκπομπή «Πρωινό στον Kiss» αλλά και σε μια άλλη διαφορετική εκπομπή ανά ημέρα και απολαύστε ένα αξέχαστο τριήμερο στα Καλάβρυτα για δύο άτομα κάθε Σαββατοκύριακο, με τα έξοδα πληρωμένα

Κάθε εβδομάδα, ένα μαγευτικό τριήμερο στα Καλάβρυτα από τον Kiss 92,9

.

 

Δηλώνετε συμμετοχή μέσω του Kiss929.gr μόλις δώσουν το σύνθημα η Κική και ο Άκης στο Πρωινό στον Kiss και σε μία διαφορετική εκπομπή καθημερινά. και διεκδικείτε:

 
  • Διαμονή στους πιο πολυτελείς – άνετους - ζεστούς ξενώνες των Καλαβρύτων
  • Απολαυστικό γεύμα σε παραδοσιακό restaurant
  • Οδηγείτε όλο το τριήμερο ένα αυτοκίνητο Smart Forfour με γεμάτο ντεπόζιτο, προσφορά της ΕΚΚΑ MERCEDES

 

Λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες:

http://kalavrita-hotels.gr/

http://mercedes.ekka.gr/

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους όρους του τρέχοντα διαγωνισμού.

Η κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στον Kiss Fm 92,9 στο ''Πρωινό στον Kiss''.

 


 

Παραθέτουμε εντυπώσεις και ευχαριστήριο μήνυμα νικητή του διαγωνισμού:

Μετά από το όμορφο διήμερο στα Καλάβρυτα, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Κiss FM 92,9 για την πρωτοβουλία και όλους τους ανθρώπους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι!
Ευχαριστούμε λοιπόν την ΕΚΚΑ για το άνετο ταξίδι, το chalet Azanias για την φιλοξενία ,την ζεστασιά και την χαλάρωση που νιώσαμε στον υπέροχο ξενώνα, το"σπιτικό" για το απολαυστικό γεύμα και τον Kiss για την ωραία μουσική που μας συντρόφευε στις διαδρομές μας.
Με εκτίμηση,
Μαρία.
 

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από  24/11 έως 26/11/2017 στο Azanias Chalet και γευματίζουν στο Restaurant Το Σπιτικό.

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Μαρία Κρασανάκη.

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 1/12 έως 3/12/2017 στο Finday Suites Boutique Hotel και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα "Έλατος".

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Γιάννη Αυγόπουλο.

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 8/12 έως 10/12/2017 στο Kalavrita Canyon Hotel & Spa και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα η Στάνη.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Βασίλη Ουρανό.

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ως Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 15/12 έως 17/12/2017 στον Παραδοσιακό Ξενώνα Enastron και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα Η Αυλή.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Βασίλη Λέτσιο.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ως Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 12/1 έως 14/1/2018 στο Filoxenia Hotel & Spa και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα Η Στύγα.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Γεώργιο Γιούλη.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ως Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 19/1 έως 21/1/2018 στο Hotel Ahilion και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα Βαρβιτσιώτης.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Μαριαλένα Γεροδήμου.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ως Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 26/1 έως 28/1/2018 στο Hotel All Seasons και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα O Πλανήτερος

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Χαράλαμπο Δρελιώζη.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ως Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 2/2 έως 4/2/2018 στον Ξενώνα Κρήνιδες και γευματίζουν στην παραδοσιακή ταβέρνα Το Καταφύγιο.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Ιουλία Λιζίνα.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ως Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 9/2 έως 11/2/2018 στο Kαλάβρυτα Hotel Georgio's V Chalet και γευματίζουν στην παραδοσιακή ταβέρνα Περί... Ορέξεως.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Αλέξανδρο Κέπα.

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ως Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 2/3 έως 4/3/2018 στο Filoxenia Hotel & Spa και γευματίζουν στην παραδοσιακή Ταβέρνα Κελάρι.

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε τον τυχερό ακροατή: Γεώργιο Νέο.

 


 

* Παραθέτουμε ευχαριστήριο μήνυμα νικητών του διαγωνισμού:
 

Είμαστε οι νικητές (Νέος Γεώργιος - Ντούβλη Σίλα) του τελευταίου Σαββατοκύριακου που προσφέρατε για τα Καλάβρυτα. 'Ήταν όλα άψογα.

Οι συνεργάτες σας (ξενοδοχείο - εστιατόριο - εταιρεία του αυτοκινήτου) με πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών και τέλεια συμπεριφορά, χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το όμορφο αυτό τριήμερο, και σας ευχόμαστε να είστε όλοι σας πάντοτε καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε στους ακροατές σας χαρά και διασκέδαση.

Με εκτίμηση,

Σίλα – Γιώργος.

 


 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε – Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής όταν ο διαγωνισμός είναι ενεργός:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker