kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Έτοιμος να επιστρέψει στη μουσική ο Michael Stipe των REM

Ο πρώην αρχηγός των REM αποκάλυψε ότι ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο ''διάλειμμα'' αποχής, είναι πια έτοιμος να επιστρέψει ενεργά στη μουσική βιομηχανία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο πρώην αρχηγός των REM αποκάλυψε ότι ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο ''διάλειμμα'' αποχής, είναι πια έτοιμος να επιστρέψει ενεργά στη μουσική βιομηχανία.

Ο Michael Stipe, που ομολογουμένως έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ ύστερα από τη διάλυση των R.E.M το 2011, εμφανίστηκε εντούτοις σε δυο συναυλίες στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο ενός tribute μετά το θάνατο του David Bowie.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο των New York Times, αυτές οι εμφανίσεις έκαναν τον Stipe να συνειδητοποιήσει πόσο του έλειψε η επαφή με τη μουσική βιομηχανία.

Ο ηλικίας 56 ετών καλλιτέχνης δήλωσε πρόσφατα ότι: «Δεν είμαι ακόμα απολύτως έτοιμος, θέλω ωστόσο να δημιουργήσω ξανά στον τομέα της μουσικής».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, ο Stipe προς το παρόν ασχολείται με την παραγωγή του άλμπουμ “SIR”, του electroclash συγκροτήματος Fischerspooner.

Στις 18 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η επανέκδοση του άλμπουμ των REM “Out Of Time”, σε μια συλλεκτική ειδική έκδοση για τα 25 χρόνια από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η 25th Anniversary Deluxe Edition, περιλαμβάνει ένα τετραπλό CD μαζί με ένα Blu-Ray disc, μια live ηχογράφηση από συναυλία του 1991 και φυσικά νέο επεξεργασμένο 5.1 Stereo Surround ήχο.

H κυκλοφορία του “Out Of Time” σηματοδοτεί την απαρχή της διεθνής καριέρας του συγκροτήματος, καθώς μέσα από αυτό το άλμπουμ ξεχώρισαν οι μεγάλες επιτυχίες τους, “Losing My Religion” και “Shiny Happy People”.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker