kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ρεκόρ 110 εκατομμυρίων σε ψηφιακές πιστοποιήσεις κατάφερε να πραγματοποιήσει η Rihanna

«Συγχαρητήρια για τη Rihanna! Κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια σε πιστοποιήσεις RIAA, αλλά να είναι και η πρώτη που το έπραξε»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ρεκόρ 110 εκατομμυρίων σε ψηφιακές πιστοποιήσεις κατάφερε να πραγματοποιήσει η Rihanna, όπως ανακοίνωσε η RIAA (Recording Industry Association of America).

Η τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados, ξεπέρασε τα 48 εκατομμύρια σε αθροιστικές πιστοποιήσεις μόνο για τις ψηφιακές κυκλοφορίες των σινγκλ της.

Η κάθε μια πιστοποίηση απονέμεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη RIAA, κάθε φορά που ένα τραγούδι «κατεβάζεται» ή απλά ακούγεται συνολικά 150 φορές μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Rihanna είχε καταφέρει να σπάσει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων πιστοποιήσεων ήδη από το 2015, δημιουργώντας παγκόσμιο ρεκόρ ούσα η πρώτη και μοναδική τραγουδίστρια που τα κατάφερε.

Ο Cary Sherman, Πρόεδρος και manager της RIAA, δήλωσε γοητευμένος από το κατόρθωμα της 28χρονης τραγουδίστριας, καθώς όπως είπε: «Απονέμουμε βραβεία σε καλλιτέχνες για 60 χρόνια περίπου, σπάνια όμως έχουμε την ευκαιρία να βραβεύσουμε μια τόσο σημαντική τραγουδίστρια. Συγχαρητήρια για τη Rihanna! Κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια σε πιστοποιήσεις RIAA, αλλά να είναι και η πρώτη που το έπραξε».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker