kiss-logo
Now playingHUMAN RAG'N'BONE MAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ο Jon Bon Jovi στο πλευρό της Hillary Clinton

Ο Jon έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ερμηνεύοντας ένα ακουστικό show στο πλευρό του Tim Kaine, του Αμερικανού πολιτικού που η Hillary Clinton έχρησε ως αντιπρόεδρο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Jon Bon Jovi είναι ένας ακόμα από τους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας που τάχθηκε φανερά στο πλευρό της Hillary Clinton, ενόψει των Αμερικανικών Προεδρικών εκλογών.

Ο Jon έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ερμηνεύοντας ένα ακουστικό show στο πλευρό του Tim Kaine, του Αμερικανού πολιτικού που η Hillary Clinton έχρησε ως αντιπρόεδρο για την καμπάνια της στην πολιτεία της Φλόριντα.

Ο Timothy Michael Kaine, εκτός από νομικός και πολιτικός, είναι γνωστό ότι λατρεύει τη φυσαρμόνικα οπότε ο Bon Jovi είχε μια ακόμα αφορμή για να εμφανιστεί στο πλευρό του.

Στο setlist του, ο ροκ σταρ συμπεριέλαβε τις επιτυχίες του ''Who Says You Can’t Go Home'', ''Livin’ on a Prayer'' και ''You Give Love a Bad Name''. Το τελευταίο μάλιστα από τα τρία τραγούδια, το ερμήνευσε με τη συνοδεία φυσαρμόνικας από τον Αμερικανό πολιτικό.

Στο μεταξύ, οι Bon Jovi συνόδευσαν τον Bruce Springsteen και άλλους διάσημους μουσικούς στην τελευταία προεκλογική εμφάνιση της Hillary Clinton στην πόλη της Φιλαδέλφεια την παραμονή των εκλογών. Στην ίδια προεκλογική φιέστα παρευρέθηκαν και μερικοί από τους σημαντικότερους πολιτικούς, όπως ο πρώην Πρόεδρος Bill Clinton, ο Barack Obama μαζί με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Joe Biden.

Στο παρακάτω video μαζί με τη Lady Gaga.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker