kiss-logo
Now playingFALLIN' ALICIA KEYS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στη σκηνή του Μπατακλάν θα εμφανιστεί ο Sting

Περίπου ένα χρόνο πριν, στις 13 Νοεμβρίου είχε συγκλονίσει η είδηση της τρομοκρατικής ενέργειας κατά τη διάρκεια συναυλίας στο κέντρο του Παρισιού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια μέρα πριν από τη θλιβερή επέτειο της δολοφονικής επίθεσης στο συναυλιακό χώρο του Bataclan, ο ηγέτης των πάλαι ποτέ The Police, ανακοινώνει την εμφάνισή του στο μοιραίο venue. H συναυλία αυτή αποκτά ιδιαίτερο νόημα καθώς ο Sting δήλωσε ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθεί για την ανακούφιση των θυμάτων της τραγωδίας και των οικογενειών τους.

Περίπου ένα χρόνο πριν, στις 13 Νοεμβρίου είχε συγκλονίσει η είδηση της τρομοκρατικής ενέργειας κατά τη διάρκεια συναυλίας στο κέντρο του Παρισιού, όταν συνολικά 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Αρκετοί ήταν οι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας που είχαν τοποθετηθεί σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός, μεταξύ των οποίων ο Bono που είχε δηλώσει πως: ''Μέσα σε ένα βράδυ, οι δολοφόνοι πήραν τη ζωή, πήραν τη μουσική και έβλαψαν σοβαρά την ειρήνη του μυαλού - αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν το πνεύμα αυτής της πόλης'', ενώ η Madonna είχε πει ότι: ''Υπάρχει περισσότερο καλό σε αυτό τον κόσμο - παρά κακό, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από αυτό που αγαπάμε περισσότερο από καθετί άλλο. Έτσι κι' αλλιώς, μόνο η αγάπη θα αλλάξει τον κόσμο''.

Στη διάρκεια του μήνα η επίσης αγαπημένη μας Marianne Faithfull πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή του ανακαινισμένου Bataclan, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Peter Doherty και Youssou N'Dour.

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Sting είχε βρεθεί στη σκηνή του συγκεκριμένου venue τον Απρίλιο του 1979 όταν είχε εμφανιστεί με το συγκρότημά του, τους Police.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker