kiss-logo
Now playingIS IT LOVE LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Madonna: Μήνυση από fan για την "πορνογραφική" της συναυλία

Ακόμα περισσότερο drama
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Αρκετό drama έχει δημιουργήσει τελικά η περιοδεία της Madonna, καθώς για ακόμα μία φορά δέχεται μήνυση από fan, αυτή τη φορά για την... πορνογραφική φύση της συναυλίας της!

#ohGod

Για να εξηγήσουμε ακόμα περισσότερο τα δεδομένα, fan της Madonna - όπως είχε γίνει και τους προηγούμενους μήνες - προχώρησε σε μήνυση προς τη διάσημη star, για συναυλία της που καθυστέρησε να ξεκινήσει, ενώ υποστηρίζει πως ανάγκασε το κοινό να παρακολουθήσει πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η Madonna σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται να βγήκε on stage μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη της εμφάνιση, αφήνοντας τους θαυμαστές της να ταλαιπωρούνται από τη ζέστη και να καθυστερούν αργότερα να επιστρέψουν σπίτια τους. Όμως, ο Justen Lipeles - όπως ονομάζεται ο fan - το πήγε ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας τη Madonna πως θα έπρεπε να τους είχε προειδοποιήσει πως το show συμπεριελάμβανε topless γυναίκες που εμπλέκονταν σε προσποιητές σεξουαλικές πράξεις.

FYI, η Madonna και η Live Nation αντιμετωπίζουν ίδιες υποθέσεις όχι μόνο στο Los Angeles, αλλά και σε Νέα Υόρκη και Washington, D.C.!

Καλά πήγε αυτό #νοτ!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker