kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Katy Perry: Ποια star χαρακτήρισε ως την "καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς μας";

Η Katy παραμένει πιστή στη δήλωσή της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Katy Perry αποχαιρέτησε με τιμές και δόξες την εποχή που άφησε στο τηλεοπτικό show του "American Idol" και φυσικά, μίλησε στα μίντια για το τέλος αυτού του project, αλλά και για το ποια θεωρεί την καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της, μιας που σκοπός του show ήταν ανέκαθεν να βρίσκει φωνές που εντυπωσιάζουν.

Η διάσημη star φαίνεται να παρέμεινε πιστή σε παλαιότερη δήλωσή της, τονίζοντας ξανά πως αυτός ο τίτλος για την ίδια ανήκει δικαιωματικά στην Ariana Grande.

Συγκεκριμένα, στο κόκκινο χαλί μετά το τέλος της 22ης σεζόν του "American Idol", η Katy αναφέρθηκε στη νικήτρια του show, Abi Carter, λέγοντας πως "η φωνή της δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχω ακούσει στην pop μουσική. Τελευταία φορά που είπα κάτι τέτοιο, ήταν για την Ariana Grande όταν είχε εμφανιστεί στο 'The Ellen Show'. Είχα πει 'αυτό το κορίτσι είναι η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς μας'. Δεν κάνω τέτοιες δηλώσεις ελαφρά τη καρδία", σχολίασε η Katy.

Και ειδικότερα μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου album της Ariana, "eternal sunshine" και με την αδιαμφισβήτητη εξέλιξη που έχει υπάρξει στην καριέρα και τη φωνή της τα τελευταία χρονιά, κανείς δε μπορεί να πάει κόντρα στον ισχυρισμό της Katy και εμείς είμαστε ευλογημένοι να έχουμε τέτοια ταλέντα ως κορυφαίες pop stars του πλανήτη.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker