kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC feat. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sophie Turner: Πώς η Taylor Swift προστάτευσε εκείνη και τα παιδιά της

Οι δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιο με τον Joe Jonas
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Sophie Turner αντικειμενικά βίωσε ένα από τα πιο πολύκροτα και δύσκολα διαζύγια που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες στον κόσμο της showbiz, όμως σε αυτές τις συναισθηματικά εξαντλητικές στιγμές είχε βράχο στο πλευρό της την Taylor Swift, η οποία προστάτευσε τόσο την ίδια όσο και τα δύο της παιδιά.

Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της με τον Joe Jonas, η Sophie μίλησε για το τέλος της σχέσης τους, που πρωταγωνίστησε με πολύ άσχημο και έντονο τρόπο στα social media, ακόμα και σκιαγραφώντας την ίδια σαν μία μητέρα που προτιμά να παρτάρει παρά να φροντίζει τα παιδιά της, κάτι που δίχασε το ίντερνετ σε δύο στρατόπεδα.

Για την ιστορία, η Sophie είχε μείνει μαζί με την Taylor για ένα διάστημα στο διαμέρισμα της αγαπημένης star στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου είχε βρει καταφύγιο εν μέσω καταιγίδας μαζί με τα παιδιά της. Στο παρελθόν βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή ηθοποιός ήταν πιο διστακτική στο να καλλιεργήσει μία φιλική σχέση με την Taylor, καθώς πρακτικά ήταν πρώην του Joe.

"Ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο ευγνώμων για κάποιον απ'ό,τι είμαι για εκείνη, γιατί πήρε εμένα και τα παιδιά μου και μας εξασφάλισε ένα σπίτι και έναν χώρο με ασφάλεια. Πραγματικά έχει μία καρδιά από χρυσάφι", δήλωσε για την Tay η Sophie.

"Υπήρχαν κάποιες ημέρες που δεν ήξερα εάν θα τα κατάφερνα. Καλούσα τη δικηγόρο μου και της έλεγα 'δε μπορώ να το κάνω αυτό'. Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και τελικά, ύστερα από δύο εβδομάδες που βρισκόμουν σε μία τρύπα, εκείνη μου θύμισε πως πάλευα για τα παιδιά μου", ενώ για εκείνους που αμφισβήτησαν την... "ποιότητά" της ως μητέρα, η Turner σχολίασε πως "με πόνεσε, γιατί ειλικρινά βασανίζω τον εαυτό μου για κάθε κίνηση που κάνω ως μητέρα - η ενοχή της μαμάς είναι τόσο πραγματική. Έπρεπε να λέω συνέχεια στον εαυτό μου πως 'τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, εισαι μία καλή μαμά και δεν έχεις υπάρξει ποτέ πάρτι άνιμαλ'".

Long live the Queen of the North!

Φωτογραφίες: British Vogue

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker