kiss-logo
Now playingANOTHER LOVE TOM ODELL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Πατεντάρει τη φράση "Female Rage: The Musical"

Το νέο σύνθημα των swifties
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Ήταν έξυπνο και έπρεπε να πατενταριστεί, το νέο σύνθημα που μοιάζει να είναι χαρακτηριστικό της Eras Tour από την Taylor Swift, με τη διάσημη star να έχει επιστρέψει στην παγκόσμια περιοδεία της και αυτή τη φορά, σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Με την επιστροφή της Tay στην Eras Tour, οι fans για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το ειδικό set για το τελευταίο και πιο πρόσφατο album της Αμερικανίδας star, καθώς το "The Tortured Poets Department" ενσωματώθηκε στο ήδη υπάρχον setlist της περιοδείας, το οποίο χρειάστηκε να υποστεί και ορισμένες αλλαγές που δεν ευχαρίστησαν όλους το ίδιο, αλλά it is what it is.

Το set του "TTPD" αντικειμενικά αποτελεί το εντυπωσιακότερο όλης της συναυλίας, ενώ η Taylor σε μία από τις εμφανίσεις της στο Παρίσι τις προηγούμενες ημέρες, το ονόμασε "Female Rage: The Musical", μία φράση που σίγουρα ταιριάζει στο album και το βάθος των συναισθημάτων που αποδίδει, κάτι που λάτρεψαν αμέσως οι fans.

Έτσι, η Taylor αποφάσισε να το πατεντάρει και στον όρο συμπεριλαμβάνονται μουσικές ηχογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, και ένα πλήθος από πιθανό perchandise για τη διάσημη star.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η ευφυΐα της Taylor σε τέτοιου είδους κινήσεις, αλλά και η προσπάθειά της να κρατήσει φρέσκια και ενδιαφέρουσα την περιοδεία της, που υπάρχει περίπτωση να επεκταθεί για τα καλά και στο 2025.

Φωτογραφία: TMZ

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker