kiss-logo
Now playingHERE WITHOUT YOU 3 DOORS DOWN
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Travis Kelce: Μπαίνει στο τηλεοπτικό σύμπαν του Ryan Murphy

Το να είσαι σύντροφος της Taylor Swift έχει και τις ευκολίες του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Το να είσαι σύντροφος της Taylor Swift σίγουρα προσφέρει και ορισμένες ευκολίες και χωρίς να υποστηρίζουμε πως δεν το αξίζει, ο Travis Kelce θα κάνει ένα μεγάλο τηλεοπτικό βήμα, μπαίνοντας στον εντυπωσιακό κόσμο του Ryan Murphy.

Ο δημιουργός του "American Horror Story" έχει ήδη στα σκαριά μία νέα παραγωγή, ονόματι "Grotesquerie" και εκεί αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ο άσος του NFL, έχοντας ήδη περάσει την πρώτη του μέρα στο set, με πρωταγωνίστρια τη λατρεμένη σε όλους Niecy Nash-Betts.

Ακόμα ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για τη νέα σειρά του Murphy, πόσω μάλλον για τον χαρακτήρα του Kelce, όμως ο δημιουργός πόσταρε ένα audio teaser, όπου ακούγεται η φωνή της Betts παραμορφωμένη να περιγράφει κάτι που μοιάζει με ανατριχιαστική σκηνή εγκλήματος.

Μερικά behind-the-scenes clips μοιράστηκε και η ίδια η ηθοποιός στα δικά της social, αποκαλύπτοντας τη συνύπαρξη με τον Travis, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε και ως παρουσιαστής του τηλεοπτικού παιχνιδιού "Are You Smarter Than a Celebrity?".

Fired up!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker