kiss-logo
Now playingTHE LOOK ROXETTE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Katy Perry: Deepfake εμφάνιση στο Met Gala έγινε viral

Την "πάτησε" ακόμα και η μαμά της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Κι όμως, ένα από τα πιο viral looks από το φετινό Met Gala ήταν deepfake και αποτέλεσμα ΑΙ, παρουσιάζοντας την Katy Perry με το πιο παραμυθένιο φόρεμα που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Όπως είναι η παράδοση, την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου πραγματοποιείται στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, το περίφημο Met Gala, η σημαντικότερη και μεγαλύτερη νύχτα της μόδας σε όλο το καλεντάρι του έτους. Φέτος το θέμα και dress code που έπρεπε να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι ήταν το "The Garden of Time" και ανάμεσα στις πιο viral εμφανίσεις ήταν εκείνη της Katy Perry, η οποία όμως ποτέ δεν περπάτησε στα σκαλοπάτια του θρυλικού μουσείου.

Επρόκειτο για ένα deepfake τόσο καλά φτιαγμένο, που την "πάτησε" ακόμα και η μητέρα της Katy, η οποία θεώρησε ότι η κόρη της είχε αποφασίσει τελικά να παρευρεθεί στο διάσημο gala, με την ίδια την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει το AI δημιούργημα.

Βέβαια, η Katy δεν ήταν η μοναδική προσωπικότητα που χρησιμοποιήθηκε, για "προβλέψεις" των looks, αφού είδαμε online αντίστοιχες φωτογραφίες με τη Lady Gaga και τη Rihanna, αμφότερες εκ των οποίων δεν εμφανίστηκαν στο φετινό Met Gala.

Φωτογραφία: (αποτέλεσμα ΑΙ) / Yahoo.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker