kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Γιατί απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram της

Ακολουθεί τακτική Taylor Swift
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sel.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Τα social media μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα tricky concept, ειδικά όταν είσαι celebrity με παγκόσμια έκθεση, όπως ακριβώς και η Selena Gomez, η οποία αποκάλυψε πως απενεργοποίησε τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η αγαπημένη star, κατά τη διάρκεια του Rare Beauty Mental Health Summit στη Νέα Υόρκη, που διοργανώθηκε από το δικό της beauty brand, αναφέρθηκε σε όλες εκείνες τις κινήσεις που έχει κάνει και τα μέτρα που έχει λάβει, προκειμένου να προστατεύσει την ψυχική της υγεία.

"Απενεργοποίησα όλα τα σχόλια στις φωτογραφίες μου στο instagram και άφησα μόνο για τους φίλους μου. Οπότε νομίζω πως δημιούργησα όρια, για να με βοηθήσουν. Προφανώς οι άνθρωποι έχουν αντιδράσει. Αντιδρούν για τα πάντα. Νιώθω ενδυνάμωση όμως με αυτή την κίνηση, με το να δηλώνω πως 'αυτό είναι για μένα'", ανέφερε η Selena κατά τη διάρκεια του event.

Μάλιστα, η Selena τόνισε πόσο σημαντικό είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που κρατάνε ένα θετικό mindset, όπως ακριβώς και ο σύντροφός της, Benny Blanco.

"Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική για εμένα και νιώθω τιμή που μπορώ να μοιραστώ αυτή την αποστολή μαζί σας", έγραψε αργότερα η Selena σε ανάρτησή της online.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker