kiss-logo
Now playingARE YOU WITH ME LOST FREQUENCIES
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Emma Stone: Πολύ θα ήθελε να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε το κανονικό της όνομα

Η επιθυμία της αγαπημένης ηθοποιού
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Ποιος μπορεί να πει όχι στην Emma Stone; Κανείς και σίγουρα απο'δω και στο εξής, θα εισακούσουμε την επιθυμία της για το όνομα που θέλει να χρησιμοποιούμε όταν αναφερόμαστε σε εκείνη: Emily.

Η αγαπημένη ηθοποιός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το Hollywood Reporter, δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο κανονικό της όνομα, σε αυτό που της δόθηκε όταν γεννήθηκε και όχι σε αυτό που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της καριέρας της τα τελευταία χρόνια.

"Θα ήθελα να είμαι η Emily", δήλωσε η Stone, επεξηγώντας πως στην αρχή της καριέρας της, υπήρχε ακόμα μία ηθοποιός με το ονοματεπώνυμο Emily Stone και έτσι η ίδια είχε κινηθεί προς το Emma, χωρίς ποτέ να διορθώσει τον οποιονδήποτε fan την αποκαλούσε έτσι ή οποιοδήποτε πρόσωπο στη showbiz προφανώς, κάτι που ούτε τώρα θα ξεκινήσει να κάνει προφανώς, 'cause she's that girl!

"Φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιον λόγο, σκέφτηκα 'δε μπορώ να το κάνω άλλο, απλά να με φωνάζετε Emily'", δήλωσε η αγαπημένη star και εμείς θα εισακούσουμε αυτή την επιθυμία της.

Nice to meet you, Emily Stone!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker