kiss-logo
Now playingSWAY PUSSYCAT DOLLS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Pink: Νομική μάχη με τον Pharrell για το trademark του "P.Inc"

Τι υποστηρίζει η αγαπημένη star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

p.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Τα πράγματα δε φαίνεται να πηγαίνουν και τόσο καλά ανάμεσα στην Pink και τον Pharrell, καθώς έχει ανοίξει νομική διαμάχη για το trademark του "P.Inc".

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη star αντιδρά νομικά στο trademark του Pharrell στο brand name "P.Inc", καθώς υποστηρίζει πως ακούγεται ίδιο με το όνομά της, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην καριέρα της, ακόμα και με την ελαφρώς διαφορετική ορθογραφία, τονίζοντας πως η ίδια έχει κατοχυρώσει από το 2001 το "PINK".

"Το P.Inc του Williams είναι παρόμοιο με το PINK στην εικόνα, τον ήχο, το νόημα και το εμπορικό αποτύπωμα", αναφέρεται στη μήνυση. "Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Williams και της Pink είναι πανομοιότυπα ή/και πολύ παρόμοια. Ο Williams είναι πιθανό να φέρει στην αγορά και να προωθήσει τα προϊόντα του μέσα από τα ίδια εμπορικά κανάλια καταναλωτών όπως η Pink".

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα επίσημο σχόλιο για την κατάσταση, ενώ το νομικό team της Pink έφερε το ζήτημα στα δικαστήρια την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Pharrell να βρίσκεται σε νομική διαμάχη και με τον πρώην συνεργάτη του στους NeptunesChad Hugo, σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του συγκροτήματος.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker