kiss-logo
Now playingSTRONG ENOUGH CHER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Patti Smith εξυμνεί τη Dua Lipa: "Είναι τολμηρή, διασκεδαστική, με αυτογνωσία"

Η επιδραστική προσωπικότητα της Dua στο περιοδικό TIME
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dl.jpg

φωτογραφία από IG / Dua Lipa
By
KISS 929

Το περιοδικό TIME επέλεξε τη Dua Lipa ως μία από τις 100 επιδραστικότερες προσωπικότητες για το 2024 και η θρυλική Patti Smith είναι εκείνη που μιλά για την αγαπημένη Βρετανίδα star.

Η Dua φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού, με ένα ειδικό αφιέρωμα και τις πολύτιμες λέξεις της Patti, η οποία μιλά για τη νεαρή star, για την προσωπικότητα και την καλλιτεχνική της σφραγίδα.

"Κινείται με φωτεινότητα σε έναν βαρύ κόσμο: είναι τολμηρή, διασκεδαστική και με αυτογνωσία", ξεκινά το πορτραίτο της η Patti. "Εκφράζει τον εαυτό της κατηγορηματικά, αλλά και με ενσυναίσθηση για εκείνους που είναι καταπιεσμένοι και έχουν ξενιτευτεί από το σπίτι τους. Έχει ιδρύσει μία επιδραστική πλατφόρμα, το Service95, που ασχολείται με πολιτισμικά θέματα και ανθρωπιστικά προβλήματα. Πιστεύει στην οικογένεια, νιώθει ευγνωμοσύνη για τους γονείς της και υποστηρίζει τα αδέρφια της".

Συνεχίζοντας η Patti γράφει: "Έφυγε από το σπίτι της στα 15, προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της στον κόσμο της μουσικής. Έχει κίνητρο, είναι ανεξάρτητη και έχει την επιθυμία να μάθει. Τραβά τους μελλοντικούς καλλιτέχνες να δώσουν προσοχή στον κόσμο γύρω τους. Είναι ο εαυτός της, αφοσιωμένη στο να ορίσει ξανά τον κόσμο της pop. Είναι η Dua Lipa. Dua, όπως στα αλβανικά είναι η αγάπη. Κυκλοφόρησε το 'Houdini' με την εικόνα ενός μικρού κλειδιού στη γλώσσα της. Είναι εύκολο να τη φανταστείς να κρατά κάμποσα κλειδιά σαν αυτό, η αρχόντισσα του διαρκώς εξελισσόμενου βασιλείου της".

Φαντάσου πώς είναι η μία και μοναδική Patti Smith να μιλά έτσι για σένα, ενώ η ίδια η Dua αποκάλυψε στη συνέντευξη πως προετοίμαζε το τρίτο της album, "radical optimism" όταν ακόμα ασχολούνταν με το ντεμπούτο της, κάνοντας στην κυριολεξία manifest τη συνεργασία με τον Kevin Parker των Tame Impala.

"Ο δίσκος σαν ολότητα είναι περισσότερο ώριμος. Σίγουρα δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν όταν έγραφα τον πρώτο μου δίσκο. Έχω εξελίχθεί και έχω μάθει τόσο πολλά... Αντιμετωπίζοντας τα πάντα όπως έρχονταν, χωρίς να βλέπω κάτι ως κακό ή σαν τροχοπέδη. Αυτό περιλαμβάνει πολλή εξέλιξη και κατανόηση του εαυτού μου, να γνωρίζω την αξία μου, είτε πρόκειται για τη δουλειά, για την αγάπη, για τη φιλία. Είμαι απλά διαφορετικός άνθρωπος, οπότε προφανώς ο δίσκος θα είναι διαφορετικός. Έχω διαφορετικές σκέψεις, ανάγκες και οπτικές. Έχω κάνει στροφή 180 μοιρών στον εαυτό μου. Αισθάνομαι τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτή τη φάση της ζωής μου".

AMEN TO THAT!

Φωτογραφία: hit-channel.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker