kiss-logo
Now playingWATER TYLA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Πανέτοιμη για διπλό ρόλο στο "Saturday Night Light"

Πότε θα εμφανιστεί στο θρυλικό show
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dd.jpg

φωτογραφία από IG / Dua Lipa
By
KISS 929

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο single της, "Illusion" και λίγο πριν το release του νέου δίσκου της "radical optimism", η Dua Lipa προετοιμάζεται για διπλό της ρόλο στο "Satruday Night Live".

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε επίσημα πως στο επεισόδιο του Σαββάτου 4 Μαΐου, η Dua θα έχει διπλό ρόλο στο θρυλικό τηλεοπτικό show, αφού θα λειτουργήσει τόσο ως οικοδέσποινα της εκπομπής όσο και ως musical guest.

Μόλις θα έχει παρουσιάσει το νέο της LP (που κυκλοφορεί την 3/5), οπότε το timing δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεχωριστό και ιδανικό, ενώ κανείς δεν πρόκειται να πει όχι σε μία διπλή... δόση από Dua Lipa!

Στην αντίστοιχη ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη star στα social media, οι fans έδειξαν τον ενθουσιασμό τους με... διπλά λογοπαίγνια, παραφράζοντας το όνομα της και γράφοντας μεταξύ άλλων "Dual Lipa", "Duo Lipa" και "Double Lipa".

Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε με εξαιρετική ανυπομονησία αυτή τη full-time εμφάνιση της Dua, απολαμβάνοντας ακόμα μία φορά το music video του "Illusion"!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker