kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Celine Dion: Το συγκινητικό μήνυμά της για το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου

Τι μοιράστηκε η αγαπημένη star στην παγκόσμια ημέρα για την ασθένειά της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Την ημέρα που έχει καθιερωθεί για να καλλιεργεί επίγνωση στο κοινό για το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου, η Celine Dion πρόσφερε το δικό της συγκινητικό μήνυμα, αντιμετωπίζοντας την ασθένεια τα πιο πρόσφατα χρόνια της ζωής της.

Η αγαπημένη star χρησιμοποίησε τη δύναμη των social media, για να μοιραστεί ενθαρρυντικά λόγια με άλλους ανθρώπους εκεί έξω που αντιμετωπίζουν ό,τι ακριβώς κι εκείνη, αλλά και να συμβάλλει στην επίγνωση του κοινού για αυτό το σπάνιο σύνδρομο.

"Σήμερα (15 Μαρτίου) ο κόσμος αναγνωρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Επίγνωσης για το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου", έγραψε online η Celine. "Όπως πολλοί ξέρετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το ΣΔΑ. Προσπαθώντας να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή έχει υπάρξει μία από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, όμως παραμένω αποφασισμένη πως μία ημέρα θα επιστρέψω στη σκηνή και θα ζήσω μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή μπορώ. Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένεια, την ομάδα μου και όλους εσάς! Θέλω να στείλω την ενθάρρυνσή μου και τη δική μου υποστήριξη σε όλους εκείνους ανά τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το ΣΔΑ. Ξέρω πως μπορείτε να τα καραφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε!", ήταν το μήνυμα της Celine!

Δες την ανάρτηση!

We miss you, Celine!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker