kiss-logo
Now playingNEVER BE THE SAME AGAIN MELANIE C
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα νέο τραγούδι απο τον David Bowie

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού είναι "Killing a Little Time" και περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ ''Lazarus Cast Album''
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Killing a Little Time" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ ''Lazarus Cast Album'', που ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες της off-Broadway παραγωγής του Λευκού Δούκα της μουσικής βιομηχανίας.

Το νέο σινγκλ του David Bowie συνυπογράφει εκτός από τον εκλιπόντα καλλιτέχνη ο φίλος και συνεργάτης του Tony Visconti, ενώ τη μουσική επένδυση υπογράφει ο σαξοφωνίστας Donny McCaslin με το κουαρτέτο του. Παραγωγός του ''Lazarus Cast Album'' είναι ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ, Henry Hey, που είχε επίσης συμμετάσχει ως πιανίστας στο LP του Bowie ''Τhe Next Day'' που κυκλοφόρησε το 2013.

Η τελευταία επίσημη ηχογράφηση του David Bowie κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016 από τη δισκογραφική Iso/RCA, τόσο σε ψηφιακή μορφή, όσο και σε μορφή CD και LP.

Το πλούσιο ιστορικό του David Bowie περιλαμβάνει πωλήσεις άνω των 130 εκατομμυρίων, σε συνδυασμό με μια πλούσια συνεισφορά στο χώρο της τέχνης, της μόδας και της μουσικής γενικότερα.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του έχει εμφανιστεί σε δεκάδες sold out στάδια, ενώ στο ενεργητικό του έχει καταγράψει ρεκόρ εισιτηρίων ανά τον κόσμο.

Το όνομά του άλλωστε βρίσκεται στη θέση 39, στη λίστα με τους 100 σπουδαιότερους ροκ καλλιτέχνες όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker