kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Billie Eilish: Χώρισε γιατί ονειρεύτηκε τον... Batman

Ή αλλιώς, τον Christian Bale
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Όχι, καθόλου δε σου κάνουμε πλάκα, αφού όντως κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η Billie Eilish αποκάλυψε πως χώρισε από προηγούμενη σχέση της, επειδή ονειρεύτηκε τον Christian Bale!

Τόσο η Billie όσο και ο αδερφός της Finneas είναι φανατικοί θαυμαστές του Batman franchise και κατά τη διάρκεια συνομιλίας με την Amelia Dimoldenberg στο Oscars Nominees ‘Pre-Luncheon’ Luncheon, η 22χρονη star αποκάλυψε την ιδιαίτερη ιστορία με τον χολιγουντιανό ηθοποιό.

"Θα είμαι ειλικρινής, πριν από μερικά χρόνια, ονειρεύτηκα τον Christian Bale και ήμασταν σε ένα μικρό café κάτω από το φως του ήλιου και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να χωρίσω από τον τότε σύντροφό μου. Ειλικρινά, ξύπνησα, πήρα μία ανάσα και βρήκα ξανά τη λογική μου", δήλωσε η Billie.

Η αλήθεια είναι πως πολύ την καταλαβαίνουμε, γιατί ποιος σε αυτό τον πλανήτη δεν είναι fan του Bale, ενώ στην ίδια συνέντευξη ο Finneas αποκάλυψε τη δική του αδυναμία που δεν είναι άλλη από τον λατρεμένο όλων, Cillian Murphy, πρωταγωνιστή του "Oppenheimer".

Σε άλλα νέα, μη ξεχνάμε πως Billie και Finneas είναι - ξανά - υποψήφιοι για Oscar, στην κατηγορία  best original song με το αγαπημένο "What Was I Made For?".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker