kiss-logo
Now playingMOVES LIKE JAGGER MAROON 5 feat. CHRISTINA AGUILERA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Bradley Cooper: Δυσκολεύτηκε να αγαπήσει την κόρη του τους πρώτους 8 μήνες

Η φανταστική πορεία του ως μπαμπάς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε, ο Bradley Cooper αποκάλυψε πτυχές της πατρότητας που ο ίδιος βίωσε όταν ήρθε στον κόσμο η 6χρονη κόρη του Lea, λέγοντας με απόλυτη ειλικρίνεια πως δυσκολεύτηκε να την αγαπήσει τους 8 πρώτους μήνες.

Πολλές φορές ορισμένα πράγματα θεωρούνται αυτονόητα, όμως σίγουρα δεν είναι πάντα έτσι και στο "Armchair Expert" podcast του Dax Shepard, ο Bradley μοιράστηκε τη δική του εμπειρία ως γονέας, αποκαλύπτοντας πως τους πρώτους μήνες αφότου ήρθε στη ζωή η Lea, δεν ήξερε πώς ακριβώς να την αγαπήσει, ενώ δεν ήταν σε θέση ούτε να αποκωδικοποιήσει και να κατανοήσει όσα μοιράζονταν μαζί του άλλοι γονείς.

"Τους πρώτους οκτώ μήνες - δεν ήξερα εάν πραγματικά αγαπούσα αυτό το παιδί. Είναι απίστευτο, είναι κουλ. Παρακολουθώ αυτή τη σχέση να αλλάζει σχήμα. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και είμαι γοητευμένος από ό,τι συμβαίνει", δήλωσε ο Bradley, αναφερόμενος πολύ χαρακτηριστικά στη φράση που λένε οι περισσότεροι γονείς "θα πέθαινα για το παιδί μου σε ένα δευτερόλεπτο".

"Στην ερώτηση εάν θα πέθαινα για αυτήν εάν κάποιος ερχόταν με ένα όπλο, ξαφνικά έγινε αυτονόητο", ενώ ο Bradley δήλωσε πως διαρκώς προσπαθεί πλέον να είναι μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και ένας καλύτερος άνθρωπος, ώστε να μην προκαλέσει παιδικά τραύματα στην κόρη του, στον βαθμό που αυτό περνά από το χέρι του.

And that's all you can do really!

Σε άλλα νέα, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη να απολαμβάνει το πρωινό του μαζί με τη σύντροφό του, Gigi Hadid και ορισμένους φίλους, κάνοντας βόλτες στη Νέα Υόρκη.

\

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker