kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Όλα τα ονόματα που αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην ταινία της

Κάποιοι απέφυγαν το "This Is Me … Now: A Love Story"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Πολλά είναι τελικά, εκείνα τα ονόματα της διεθνούς showbiz και μουσικής βιομηχανίας, που προσπάθησαν να αποφύγουν την εμφάνισή τους στην ταινία της Jennifer Lopez, "This Is Me … Now: A Love Story".

Η εν λόγω ταινία έκανε drop στο Amazon Prime Video την ίδια ακριβώς ημέρα που κυκλοφόρησε και το αντίστοιχο, ένατο album της Jenny, "This Is Me... Now", συμπεριλαμβάνοντας cameos από αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως οι Fat Joe, Post Malone, Keke Palmer, Trevor Noah, Kim Petras, Jane Fonda, Post Malone, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Derek Hough, Paul Raci, Trevor Jackson, Ben Affleck και άλλοι.

Καθώς όμως, το Τζενάκι αποφάσισε να εμφανίσει και το ντοκιμαντέρ "The Greatest Love Story Never Told", στο οποίο αποκαλύπτει όλο το backstage της δημιουργίας του δίσκου και της ταινίας, αποκαλύφθηκαν και άλλα ονόματα που είχε σκεφτεί για το project, όμως αρνήθηκαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Και πρόκειται ομολογουμένως για τεράστια ονόματα, αφού μιλάμε τόσο για την Taylor Swift και την Ariana Grande όσο και για τους Lizzo, Jason Momoa, Jennifer Coolidge και Snoop Dogg.

Thank God, θα πούμε εμείς!

"Οι άνθρωποι του casting και της παραγωγής έρχονταν και με ρωτούσαν 'τι λες για αυτό το πρόσωπο; αυτό δεν είναι διαθέσιμο'. Και άρχισαν να μου αναφέρουν όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εάν με δείτε εκείνη τη στιγμή απλά να κάθομαι είναι επειδή δεν είχα αυτό στο μυαλό μου, δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Ήθελα ανθρώπους που θα αντιπροσώπευαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, που θα καταλάβαιναν τι προσπαθούσα να κάνω. Και αυτό χρειαζόταν, γιατί έπρεπε να με εμπιστευτούν και στο τέλος ήταν ένα μετέωρο βήμα για ορισμένους από εκείνους", δήλωσε η Jennifer.

Can we stop talking about it?

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker