kiss-logo
Now playingBAILAMOS ENRIQUE IGLESIAS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Φήμες πως είχε κερατώσει την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy

Νέα ρεπορτάζ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cc.jpg

φωτογραφία από Digital Spy
By
KISS 929

Ένα album αποφάσισε να βγάλει μέσα στο 2024 ο Justin Timberlake και φαίνεται πως δε μπορεί να πάρει ανάσα, καθώς διαρκώς ξεσπάει και ένα καινούργιο σκάνδαλο με τον ίδιο στο επίκεντρο.

Μετά τα όσα συνέβησαν με την αυτοβιογραφία της Britney Spears, "The Woman In Me", και με τον Justin να βλέπει πως αυτό επηρεάζει το μουσικό του comeback, τώρα που είναι έτοιμος να δώσει ακόμα ένα φρέσκο single, έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες πως είχε κερατώσει την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy.

Οριακά μπορεί να θεωρηθεί το σκηνικό περσινά ξινά σταφύλια, καθώς Justin και Cameron ήταν μαζί από το 2003 μέχρι το 2006, λίγο πριν κάνουν κινηματογραφικό reunion στην ταινία "Bad Teacher" του 2011.

Το εν λόγω μοντέλο του Playboy, a.k.a. η Zoe Gregory έδωσε όλες τις λεπτομέρειες στη Daily Mail, λέγοντας πως στην αρχή ο Justin αρνήθηκε το όποιο ενδιαφέρον του είχε δείξει εκείνη στην πρώτη τους γνωριμία, ενώ αποκάλυψε πως τα δυο τους τα βρήκαν (if you know what we mean) στην εσωτερική πισίνα της βίλας του Hugh Hefner στο Los Angeles.

"Δεν έκανα σεξ μαζί του, είχαμε απλά χάδια και φιλιά", δήλωσε η Zoe.

Πολλή βαβούρα για το τίποτα εάν ρωτάς εμάς, αλλά τελικά ο Justin μάλλον δεν ήταν και τόσο καλό παιδί στα νιάτα του!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker