kiss-logo
Now playingGREEDY TATE MCRAE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Usher: Επιβεβαίωσε guest εμφανίσεις για το Super Bowl Halftime Show

Τι σχεδιάζει για τον μεγάλο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

u.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Κανείς δεν είχε αρχικά καταλάβει την κίνηση του NFL να δώσει το Super Bowl Halftime Show στον Usher, όμως τελικά τα πράγματα μπορεί να αποκτήσουν ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης που είναι πολύ έτοιμος να ανεβάσει και άλλους πάνω στο μεγάλο stage.

Όλα τα φώτα και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά events της χρονιάς, με δις δολαρίων να κινούνται σε marketing επίπεδο και τον Usher να δηλώνει πανέτοιμος  για το halftime show, που όπως όλα δείχνουν, θα έχει guests.

"Έχω ειλικρινά σκεφτεί πολλές ιδέες για τα πρόσωπα με τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή και νιώθω πως εκείνοι που όντως θα το κάνουν, αξίζουν την ίδια αναγνώριση για όσα έχουν κάνει στις καριέρες τους - είτε έχουμε συνεργαστεί είτε είχαν σημαντικές στιγμές μόνοι τους", αποκάλυψε ο Usher.

Ο αγαπημένος R&B τραγουδιστής θα είναι ο πρώτος ανεξάρτητος καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή του halftime show και προηγούμενες συνεργασίες του συμπεριλαμβάνουν ονόματα, όπως οι Alicia Keys, Lil Jon, Jeezy, Nicki Minaj και Justin Bieber, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε από αυτούς να εμφανιστεί στη μεγάλη νύχτα του NFL.

"Πρέπει να τα κάνω όλα μέσα σε 13 λεπτά, κάτι που το κάνει λίγο δύσκολο", δήλωσε ο Usher για την πληθώρα από hits της καριέρας του που θα πρέπει να περιορίσει χρονικά. "Σίγουρα ήταν πρόκληση να συμπιέσω 30 χρόνια καριέρας σε 13 λεπτά. Σκέφτηκα ποια τραγούδια είναι πιο αναγνωρίσιμα από τον κόσμο, ποια τραγούδια έχουν υπάρξει γιορτή της πορείας όλης της ζωής, της αγάπης και του συναισθήματος που έχω προσφέρει μέσα από τη μουσική", ανέφερε ο Usher.

Και η αλήθεια είναι, πως οι fans έχουν πολλά tracks να περιμένουν: "You Make Me Wanna…", "Confessions, Pt. II", "My Boo", "OMG", "Burn", "Love in This Club", "Bad Girl" και - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - το "Yeah!"!

Μένει να δούμε ποια θα επιλέξει για το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker