kiss-logo
Now playingWITHOUT YOU MARIAH CAREY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Στην κορυφή της λίστας Power 100 του Billboard

Η Tay κερδίζει για πρώτη φορά την κορυφή αυτής της λίστας
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Για πρώτη φορά η Taylor Swift κερδίζει (επάξια) την κορυφή της Power 100 λίστας του Billboard.

Και αυτό αποτελεί τη μόνη λογική εξέλιξη, αφού η Taylor έχει κατακτήσει κορυφές και τίτλους του Billboard πολλάκις: 11 φορές στο Νο.1 του Billboard Hot 100, 13 φορές στο No.1 του Billboard 200, 9 φορές στην κορυφή του Hot Country Songs chart και 12 φορές σε αυτήν του Pop Airplay. Έχει υπάρξει Person of the Year δύο φορές και έχει τιμηθεί στο ετήσιο Women in Music event του Billboard, κερδίζοντας την αναγνώριση και ως Woman of the Decade.

Επομένως, το να βρίσκεται στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, στο Νο.1 του Power 100 από το Billboard, ήταν αναμενόμενο, ειδικά με την εκπληκτική χρονιά που είχε το 2023.

"Οι στιγμές που αποτέλεσαν τα μεγαλύτερα σταυροδόμια της καριέρας μου, καθορίστηκαν από το να μείνω πιστή στα ένστικτά μου όταν οι ιδέες μου αντιμετωπίζονταν με σκεπτικισμό. Όταν κάποιος μου λέει 'αυτό δεν έχει πετύχει ποτέ ξανά', μου δίνει κίνητρο. Πρέπει κάθε μέρα να παίρνουμε στρατηγικά υπολογισμένα ρίσκα, όμως μία στο τόσο, πρέπει πραγματικά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να κάνεις αυτό το μετέωρο βήμα. Οι επαναηχογραφήσεις μου είναι το αγαπημένο μου παράδειγμα αυτού του σκεπτικού και είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων που η ομάδα και οι θαυμαστές μου πήραν αυτό το ρίσκο μαζί μου, γιατί μου άλλαξε τη ζωή με απόλυτο τρόπο", δήλωσε η Taylor στην αντίστοιχη Billboard συνέντευξη,

Ανυπομονούμε να τη δούμε στο κόκκινο χαλί των Grammy!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker