kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Έκλεψαν την τιμητική πλάκα από το σπίτι του David Bowie

Η τιμητική πλάκα κοσμούσε την είσοδο του σπιτιού του David Bowie σε πολυσύχναστο δρόμο του Βερολίνου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Berlin-Schöneberg, μόλις τρεις εβδομάδες μετά τα εγκαίνια της τιμητικής πλάκας που τοποθετήθηκε στην οικία του ''Λευκού Δούκα'' της μουσικής βιομηχανίας, κάποιοι φανατικοί θαυμαστές ή απλά βάνδαλοι αποφάσισαν να την κλέψουν. Η τιμητική πλάκα κοσμούσε την είσοδο του σπιτιού του David Bowie σε πολυσύχναστο δρόμο του Βερολίνου. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια των παρανόμων όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η τιμητική πλάκα είχε πάνω της χαραγμένους τους στίχους από το Heroes: "We can be heroes, just for one day", και τα αποκαλυπτήρια της είχαν γίνει τον προηγούμενο μήνα από τον ίδιο το Δήμαρχο της πόλης.

Ο David Bowie είχε κατοικίσει σε αυτό το σπίτι για δυο μόνο χρόνια, από το 1976 μέχρι το 1978. Στη διάρκεια της διαμονής του στο Βερολίνο, ο Bowie ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των άλμπουμ ''Heroes'' και ''Low'', ενώ είχε επιμεληθεί την παραγωγή του άλμπουμ ''The Idiot'' για τον φίλο και συνάδελφό του Iggy Pop.

Στις 21 Οκτωβρίου πάντως, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα διπλό CD (τριπλό LP) με τίτλο ''Lazarus Cast Album'' από τη δισκογραφική ISO/RCA Records.


  

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker