kiss-logo
Now playingFAME MODELS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Beyoncé στη λίστα με τις σημαντικότερες γυναίκες του κόσμου

Tα συνολικά καθαρά έσοδα της ξεπερνούν τα 265 εκατομμύρια δολάρια για το 2016...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Beyoncé Giselle Knowles-Carter όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδίστριας από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, έγινε διάσημη στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο, κάνοντας αρχικά τα πρώτα της βήματα μέσω του R&B συγκροτήματος Destiny's Child, στο οποίο συμμετείχε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Παρά την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα και ως αποτέλεσμα, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ για να κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το οποίο την καθιέρωσε ως ερμηνεύτρια.

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, έχει πουλήσει πάνω από 130.500.000 αντίτυπα των άλμπουμ, ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ 70.000.000 αντίτυπα έχει πουλήσει με το γκρουπ Destiny's Child. Θεωρείται μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Το περιοδικό Fortune, που παρουσιάζει μια φορά το χρόνο τη λίστα με τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον κόσμο, συμπεριλαμβάνει την Μπιγιονσέ Νόουλς στη λίστα του με τις πιο δυναμικές γυναίκες επιχειρηματίες για το 2016. Η Beyoncé είναι βέβαια εκτός από τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, επιχειρηματίας και χορεύτρια

Να θυμίσουμε ότι η ίδια κατέχει το ρεκόρ να είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που κατάφερε να έχει συνολικά 12 τραγούδια στο Billboard Τop 100. Επίσης, τα συνολικά καθαρά έσοδα της τραγουδίστριας ξεπερνούν τα 265 εκατομμύρια δολάρια για το 2016, χαρίζοντάς της την 56η θέση στη λίστα του περιοδικού.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2016, η Η Beyoncé Giselle Knowles-Carter γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker