kiss-logo
Now playingLAURA NON C'E NEK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέες εκτιμήσεις σχετικά με το θάνατο του Prince

Kάποια νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως οδηγούν στην πιθανότητα ο διάσημος μουσικός να έχασε τη ζωή του κάνοντας χρήση...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Oπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Star Tribune της Μινεάπολις, κάποια νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως οδηγούν στην πιθανότητα ο διάσημος μουσικός να έχασε τη ζωή του κάνοντας χρήση παραποιημένων φαρμακευτικών ουσιών.

Οι αρχές που έχουν επιφορτιστεί με την έρευνα για τον πρόωρο θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή, εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο αφού κατάσχεσαν υπολείμματα και ποσότητες χαπιών από τον προσωπικό χώρο του Πρινς στο Πέισλι Παρκ.

Η ουσία που φαίνεται να περιέχεται περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες στο σώμα του τραγουδοποιού, ονομάζεται φαιντανύλη και αποτελεί στην πραγματικότητα ένα πολύ ισχυρό οπιοειδές που χορηγείται μόνο με αυστηρή ιατρική συνταγή.

Η συγκεκριμένη ουσία πάντως βρίσκεται συχνά σε παραποιημένα φάρμακα και είναι κατά τουλάχιστον 80 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη.

Ο Prince Rogers Nelson όπως ήταν το πραγματικό όνομα του συνθέτη και ερμηνευτή, απεβίωσε στις 21 Απριλίου 2016, στην ηλικία των 57 ετών.

Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατάφερε να έχει διάκριση για Νο1 άλμπουμ, σινγκλ και ταινία την ίδια περίοδο, ενώ το 2010 το όνομα του συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη ''μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο''.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις του Prince ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια σε αντίτυπα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker