kiss-logo
Now playingBLACK OR WHITE MICHAEL JACKSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Και ο Βοno ήταν μεταξύ των πολιτών της επίθεσης στη Νίκαια

O καλλιτέχνης δήλωσε πάντως συγκλονισμένος από την εμπειρία του, καθώς έζησε από κοντά το τραγικό γεγονός, σε μια ημέρα γιορτής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Και ο Βοno ήταν μεταξύ των πολιτών της επίθεσης στη Νίκαια.

Εκατοντάδες πολίτες βίωσαν την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης, όταν συγκεντρωμένο πλήθος δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση στη Λεωφόρο ''Promenade Des Aggles''.

Όπως αναφέρει ο διεθνής μουσικός τύπος, ο ηγέτης και τραγουδιστής των αγαπημένων U2, ήταν μεταξύ των πολιτών που διασώθηκαν από την επίθεση χάρη στην άμεση ανταπόκριση των γαλλικών αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο Bono μεταφέρθηκε από τις τοπικές αρχές εσπευσμένα σε ασφαλές μέρος, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση στη γαλλική Νίκαια.

Ο frontman του διασημότερου ροκ συγκροτήματος στον κόσμο, είναι ιδιοκτήτης οικίας στην κυανή ακτή. Το βράδυ της τραγικής επίθεσης απολάμβανε το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο της Νίκαιας, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Ο ίδιος ο Bono δήλωσε πάντως συγκλονισμένος από την εμπειρία του, καθώς έζησε από κοντά το τραγικό γεγονός, σε μια ημέρα γιορτής, που σηματοδοτούσε την κατάκτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας για το γαλλικό Έθνος.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker