kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

The Weeknd – Συμπληρώνεται η τριλογία

Το follow-up των ''After Hours'' και ''Dawn FM'' βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής και σύντομα θα κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύντομα θα αποκαλυφθεί ο τίτλος του τρίτου μέρους της τριλογίας, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε ο Abel Tesfaye σε συντάκτη του αμερικανικού περιοδικού Variety.

Όπως αναφέρει ο The Weeknd, ο τίτλος του νέου άλμπουμ θα αποκαλυφθεί ''σύντομα'', καθώς το follow-up των ''After Hours'' και ''Dawn FM'' που κυκλοφόρησαν το 2020 και το 2022 αντίστοιχα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής και το μόνο που εκκρεμεί είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

"Ολοκληρώνω το τρίτο μέρος αυτού του έπους, αυτής της τριλογίας. Ο τίτλος του άλμπουμ θα αποκαλυφθεί, σίγουρα δεν είναι αυτός που νομίζουν ορισμένοι από τους θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα. Ο τίτλος που αναφέρεται ανήκει στην πραγματικότητα μόνο σε ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω περισσότερα προς το παρόν".

Στο μεταξύ, αρκετοί από τους οπαδούς του Καναδού καλλιτέχνη έχουν αναρτήσει βίντεο στα οποία ακούγεται να κάνει πρόβες με τους μουσικούς του σε διάφορα τραγούδια, μερικά από τα οποία αποτελούν έκπληξη.

 

 

 

Φωτογραφία: bbci.co.uk

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker