kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Rihanna – Η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη στη μουσική βιομηχανία

Η Rihanna και η Taylor Swift περιλαμβάνονται στην ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Rihanna και η Taylor Swift περιλαμβάνονται στην ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συγκεκριμένα, η Rihanna, η Taylor Swift και η Kim Kardashian είναι μεταξύ των διασημοτήτων που εντάχθηκαν φέτος στη λίστα των πλουσιότερων αυτοδημιούργητων γυναικών, όπως παρουσιάστηκε στο περιοδικό Forbes.

Η ηλικίας 35 ετών Rihanna είναι η πιο επιτυχημένη αυτοδημιούργητη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, κατακτώντας την 20η θέση στη γενική κατάταξη με καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η 42χρονη σταρ των ριάλιτι Kim Kardashian, ακολουθεί αρκετά πίσω από τη Rihanna στην 21η θέση, με καθαρά έσοδα αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Taylor Swift είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη μουσικός στη λίστα, καταλαμβάνοντας την 34η θέση με καθαρή περιουσία 740 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Forbes απέδωσε την πηγή πλούτου της Rihanna τόσο στα μουσικά έσοδα όσο και στην αυτοκρατορία των καλλυντικών Fenty Beauty, ενώ η μουσική της Taylor αναφέρθηκε ως η μοναδική πηγή πλούτου της.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Kim προήλθε από το μερίδιό της στην εταιρεία ρούχων της - SKIMS - σύμφωνα με το Forbes.

Άλλες γυναίκες μουσικοί και αστέρες του κινηματογράφου που εξασφάλισαν μια θέση στη λίστα είναι η Madonna στην 45η θέση με καθαρή αξία 580 εκατομμυρίων δολαρίων, η Beyoncé στην 48η θέση με 540 εκατομμύρια δολάρια και η Reese Witherspoon που ακολουθεί στην 59η θέση με 440 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes, η Reese ήταν η πλουσιότερη ηθοποιός στον κόσμο φέτος, καθώς φέρεται να κέρδισε 20 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει σε μόλις 10 επεισόδια της επιτυχημένης σειράς The Morning Show.

 

 

 

Φωτογραφία: cnbcfm.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker