kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Ιουνίου, το 2007 η Rihanna απολάμβανε το προνόμιο της κορυφής στους καταλόγους επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία ταυτόχρονα, με την τεράστια επιτυχία της, ''Umbrella''.

To τραγούδι, που ηχογραφήθηκε με τη συνεργασία του Αμερικανού ράπερ, τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού μουσικής Jay-Z, κατάφερε μεταξύ άλλων να παραμείνει για 10 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του chart στη Μεγάλη Βρετανία, περισσότερο δηλαδή από οποιοδήποτε άλλο, από την εποχή του ''Love Is All Around'' των Wet Wet Wet.

Επιπλέον, το σινγκλ γνώρισε τεράστια επιτυχία και χάρισε στη Rihanna και τον Jay-Z ένα βραβείο Γκράμι στην κατηγορία Βest Rap/Sung Collaboration.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι γράφτηκε αρχικά για την Britney Spears, όμως η δισκογραφική της εταιρία απέρριψε την πρόταση, χαρίζοντας στην ουσία μια παγκόσμια επιτυχία στη διάσημη τραγουδίστρια της R&B και της ποπ.

 

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaperaccess.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker